Kom naar Keukenhof! Snel, makkelijk en voordelig met het OV

Van 24 maart tot en met 16 mei 2016 is Keukenhof weer geopend. Meer dan zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten staan er de komende weken in bloei. Dit jaar vormt de Gouden Eeuw de inspiratiebron voor een waar bloemenspektakel. Met als hoogtepunt het spectaculaire bloembollenmozaïek van 250 m2: een Delfts blauwe tegel die de levendige handel over zee en de rijke Amsterdamse grachtenpanden verbeeldt.

Retour OV én entree

Wil je zelf ervaren hoe Keukenhof bruist, betovert en inspireert? Je reist snel, makkelijk en voordelig met het openbaar vervoer. Zeker met een Combiticket. Want daarmee sta je niet in de rij bij Keukenhof. Bovendien is reizen met het Combiticket meestal voordeliger dan je reiskosten en de toegangsprijs van Keukenhof bij elkaar!

Kies je Combiticket

Waar in Nederland je ook woont, er is altijd een Combiticket voor je. Zo zijn er verschillende Combitickets bus + entree Keukenhof. Je kunt bijvoorbeeld reizen met de unieke Keukenhof Express vanaf Schiphol Plaza of station Leiden Centraal! Maar je kunt ook de reguliere bus nemen vanuit het hart van Amsterdam, vanaf station Haarlem of vanuit  Katwijk, Noordwijk of Noordwijkerhout. Reis je het eerste deel met de trein? Bestel dan een Combiticket trein + bus + entree Keukenhof.

Meer informatie en bestellen

Lees meer over de Combitickets en de Keukenhof Express op de website van Keukenhof. Je vindt daar ook informatie over de fysieke Combitickets, verkooppunten en overige geldige vervoerbewijzen. Bovendien kun je via de reisplanner je reis eenvoudig vooraf plannen.

Arriva wenst je een fantastische dag in Keukenhof. Goede reis!